Schakel ons in voor

Een impressie van ons werk

Uitgevoerd binnen- en buitenschilderwerk in Baarlo. Binnen zijn alle plafonds, wanden, buitengevelkozijnen en -ramen en binnendeurkozijnen en -deuren geschilderd. Buiten zijn alle daklijsten en buitengevelkozijnelementen geschilderd.

Uitgevoerd binnenschilderwerk in Altweerterheide. De nieuw gestucte plafonds en wanden op gehele beneden verdieping zijn afgewerkt met een muurverf waarbij enkele accentwanden in de woonkamer en hal afgewerkt zijn met een kalkverf.

Het gehele buiten- en binnenschilderwerk inclusief behangwerk uitgevoerd van een nieuwbouwwoning in Pey-Echt.

Het gehele buitenschilderwerk uitgevoerd van een woning in Maasbree.

Het gehele buitenschilderwerk uitgevoerd van een woning in Roermond. De oude transparante en dekkende verflagen op de kozijnen, ramen en deuren zijn hierbij volledig verwijderd en voorzien van een nieuw verfsysteem in een nieuwe kleurstelling. Links de oude situatie met oude kleurstelling en de 3 volgende foto's geven de nieuwe situatie weer.

Het gehele buitenschilderwerk uitgevoerd van een woning in Weert (de wijk Boshoven). Op de deuren en puivullingen is een kleurwijziging toegepast. Op onderstaande foto's de oude situatie op de eerste twee foto's. De 3e en 4e foto zijn met de nieuwe kleurstelling.

Uitgevoerd binnenschilderwerk van een woning in Echt (Grote Tiend). Binnen zijn o.a. plafonds, wanden en de buitengevelkozijnen en -ramen aan de binnenzijde geschilderd.

Uitgevoerd binnenschilderwerk van een woning in Altweerterheide (Lindehof). In de woonkamer zijn het plafond en de wanden geschilderd en op de begane grond zijn alle binnendeurkozijnen en -deuren geschilderd in een lichte tint. De binnendeuren waren voorheen afgewerkt in een transparante afwerking. De 2 linkse foto's zijn de oude situatie en de foto is rechts is de nieuwe situatie na uitvoering van het schilderwerk.

In het kantoor- en bedrijfspand van Warema Nederland B.V., gelegen aan de Oude Graaf 8 te Weert, zijn zijn verschillende kantoorruimtes geschilderd, hierbij zijn de wanden en binnendeuren bijgewerkt en in een nieuwe frisse kleurstelling geschilderd.

Uitgevoerd buitenschilderwerk van het gehele woonhuis + uitbouw gelegen aan de Kruisstraat te Weert.

Uitgevoerd buitenschilderwerk van een monumentaal herenhuis gelegen aan de Emmasingel in Weert.

Uitgevoerd buitenschilderwerk van een woning gelegen aan de Kerkstraat in Montfort.

Uitgevoerd buiten(gevel)schilderwerk van een woning gelegen aan de Bocholterweg te Altweerterheide.

Uitgevoerd binnenschilderwerk en behangwerk van een woning gelegen aan de Lindenhof in Altweerterheide.

Uitgevoerd gevelschilderwerk van een woning gelegen aan de Dorpstraat in Pey-Echt. (Oude situatie en nieuwe situatie).

Binnenschilderwerk uitgevoerd van een nieuwe woonkamer en keuken van een woning gelegen aan de Louis Regoutstraat in Weert.

Uitgevoerd binnenschilderwerk in de woonkamer en keuken van een woning gelegen aan de Herenvennenweg te Altweerterheide.

Uitgevoerd binnenschilderwerk van enkele slaapkamers, overloop en hal/entree in een woning gelegen aan de Heerdstraat in Sint Joost.

Offerte aanvragen?