Schakel ons in voor

Over Marc van der Looij

Ik ben Marc van der Looij, in 1974 geboren in Altweerterheide (gemeente Weert) en nu sinds enkele jaren woonachtig in Sint Joost.

In 1994 heb ik met succes de schildersopleiding MTS Sint Lucas in Boxtel afgerond.

Aansluitend heb ik meerdere jaren als schilder en later als uitvoerder/bedrijfsleider gewerkt in enkele schildersbedrijven in de regio. Ook ben ik enkele jaren als verf-technisch adviseur werkzaam geweest bij het Verf Advies Centrum in Oirschot.

Sinds kort ben ik een eenmansschildersbedrijf begonnen en richt ik me met name op de particuliere markt.

Mijn motto is: afspraak is afspraak

Waarom kiezen voor ons?

De kracht van van der Looij Schilderwerken is de kleinschaligheid. Dit betekent directe communicatie met de klant/opdrachtgever. De persoonlijke betrokkenheid bij elke opdracht en ons vakmanschap zorgen voor een duurzame en representatieve afwerking.

Reacties van klanten

Dhr. Peter Verheggen07-09-2016
Read More
Marc van der Looij is een top schilder en is een echte vakman. Heeft het oog voor details en komt afspraken na. Offerte is helder en is opgemaakt volgens de afspraken die gemaakt zijn. Marc is een eerlijke betrouwbare man die weet wat service en customer satisfaction betekend. Ook de prijs vergeleken met andere schilders is goed. Dus zeer zeker aan te bevelen en ben blij dat we voor hem gekozen hebben.
Mevr. R.A.G.M. Halfers25-02-2017
Read More
We zijn zeer tevreden met van der Looij schilderwerken. Werkt heel secuur, ruimt alles op, een rustig en vertrouwd persoon. Ik zal hem zeker aanbevelen bij vrienden. De volgende keer zal ik zeker weer bij van der Looij schilderwerken aankloppen
Dhr. M. Kusters17-07-2017
Read More
Wij zijn zeer tevreden over Van de Looij Schilderwerken. Heel vriendelijk personeel en het ziet er allemaal keurig uit!
Dhr. F. Stoffels16-07-2018
Read More
1e afspraak snel gemaakt, goede adviezen die duidelijk maken dat de man weet waar hij over praat. Offerte is snel binnen, met heldere omschrijving. Zelfs een uitbreiding vlak voor aanvang werkzaamheden wordt goed opgepakt. Tijdens werk wordt telkens netjes opgeruimd; werk ziet er tip top uit.
Mevr. Yvonne Smeets12-05-2018
Read More
Wij zijn super tevreden over het schilderwerk. Netjes alles afgewerkt, geen geknoei. Alles opgeruimd en goed advies gekregen. Mochten wij in de toekomst nog meer schilderwerk hebben zullen wij dit bedrijf/deze schilder zeker opnieuw vragen.
Previous
Next