Schakel ons in voor

Onderhoud NL Garantie

Van der Looij Schilderwerken is een OnderhoudNL Garantie-bedrijf. Alleen bedrijven die beschikken over alle vak- en bedrijfstechnische diploma’s mogen zichzelf zo noemen. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid en op de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en de (nakomings-)garantie.

Bekijk hier meer dan 40 beoordelingen over ons!

Wooncomfort en waardebehoud
Natuurlijk wilt u dat uw woning er piekfijn uitziet en in goede staat verkeert. Niet alleen vanwege het wooncomfort, maar ook zodat uw huis of appartement zijn waarde behoudt in de toekomst. Omdat OnderhoudNL Garantie-bedrijven werken volgens overeenkomsten gesloten met o.a. de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis bent u voor schilder-, onderhouds-, metaalconserverings- en glaszetwerk bij deze gekwalificeerde bedrijven aan het juiste adres.

Onze garanties

  • Uitstekende en gecontroleerde vakbekwaamheid.
  • Een glasheldere offerte, zonder valkuilen.
  • Leveringsvoorwaarden zoals overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.
  • Periodieke controles door een onafhankelijk bureau.
  • Mogelijkheid tot Meerjaren Onderhoudsplan om kosten te besparen.
  • Meer informatie: www.onderhoudNLgarantie.nl

Deskundig advies nodig?

Reacties van klanten

Dhr. Peter Verheggen07-09-2016
Read More
Marc van der Looij is een top schilder en is een echte vakman. Heeft het oog voor details en komt afspraken na. Offerte is helder en is opgemaakt volgens de afspraken die gemaakt zijn. Marc is een eerlijke betrouwbare man die weet wat service en customer satisfaction betekend. Ook de prijs vergeleken met andere schilders is goed. Dus zeer zeker aan te bevelen en ben blij dat we voor hem gekozen hebben.
Mevr. R.A.G.M. Halfers25-02-2017
Read More
We zijn zeer tevreden met van der Looij schilderwerken. Werkt heel secuur, ruimt alles op, een rustig en vertrouwd persoon. Ik zal hem zeker aanbevelen bij vrienden. De volgende keer zal ik zeker weer bij van der Looij schilderwerken aankloppen
Dhr. M. Kusters17-07-2017
Read More
Wij zijn zeer tevreden over Van de Looij Schilderwerken. Heel vriendelijk personeel en het ziet er allemaal keurig uit!
Dhr. F. Stoffels16-07-2018
Read More
1e afspraak snel gemaakt, goede adviezen die duidelijk maken dat de man weet waar hij over praat. Offerte is snel binnen, met heldere omschrijving. Zelfs een uitbreiding vlak voor aanvang werkzaamheden wordt goed opgepakt. Tijdens werk wordt telkens netjes opgeruimd; werk ziet er tip top uit.
Mevr. Yvonne Smeets12-05-2018
Read More
Wij zijn super tevreden over het schilderwerk. Netjes alles afgewerkt, geen geknoei. Alles opgeruimd en goed advies gekregen. Mochten wij in de toekomst nog meer schilderwerk hebben zullen wij dit bedrijf/deze schilder zeker opnieuw vragen.
Previous
Next

Offerte aanvragen?